Termeni si conditii

Blogu' lu' Kata, la adresa www.kata.ro, este un blog personal scris de mine, Catalin, și care abordează diverse subiecte precum tehnologie, "do it yourself", turism, recomandări de localuri, tururi de fabrici, politică, filme și altele. Cu alte cuvinte, subiecte despre care îmi place să scriu, indiferent de tematica lor, și pentru care sper să găsesc oameni cărora le place să citească despre ele. Mai multe despre blog puteți citi aici.

Site-ul kata.ro poate fi accesat gratuit de orice persoană. Nu sintem o comunitate mărișoară (incă), însă oricine este binevenit să citească și/sau să comenteze articolele publicate. Singura condiție este respectarea câtorva reguli de bun simț: fără înjurături, fără rasism, fără atacuri la persoană, fără mișto-uri ieftine și răutăți de pomană și altele. Doar pentru că avem câte un monitor sau ecran de telefon în față, nu înseamnă că nu putem purta civilizat si ca niste oameni maturi.

Îmi rezerv dreptul de a șterge sau cenzura orice comentariu care nu respectă astfel de reguli, după propria voință, pentru a păstra dialogul la un nivel decent pentru întreaga comunitate. Treaba asta se întâmplă destul de rar, nu cred că moderez mai mult de 10-20 de comentarii pe an.

Toate articolele și fotografiile de pe site, în afara cazului în care precizez altfel, sunt creația mea și toate drepturile de autor îmi aparțin. Este interzisă copierea lor integrală, iar dacă utilizați în alte site-uri fotografii sau paragrafe din articolele mele, includeți un link către articolul meu.

Cam asta este tot. Citiți și Politica de confidențialitate (unde scrie ce fac cu datele colectate) și Politica privind fișierele tip cookie (unde scrie ce fișiere tip cookie folosește site-ul). Ultimul update: 1 Aprilie 2020.